Bakerovn - mer enn pizza
opplevelse, sosial matlaging og unike smaker
I prinsippet kan du lage de fleste retter i en bakerovn. Det er bare så mye hyggeligere, mer spennende og med bedre smaker.
Pizza er et bra sted å starte. Steinovnsbakte brød er det mange som har et forhold til. Etter hvert kan en prøve seg på fisk- og kjøttretter, pasta og kaker.
Opptenning av bakerovnen
Forutsetning for et godt resultat, uansett hva du skal lage i bakerovnen, er god varme. Her er noen tips hvordan du bør fyre opp for raskt å få opp varmen.
Laks bakt med saltlokk
Her ser du hvordan du går fram for å bake laks under et lokk av salt. Enkelt, spektakulært og med utsøkte smaker.
Grillspyd med kjøtt
Du trenger ikke gass- eller kullgrill for en godt grillmåltid. Du vil kjenne forskjell på grillmat laget i bakerovnen!
Vår leverandør av italienske bakerovner, Alfa Pizza, har flere fristelser å by på. Her kommer du til deres "meny".