Bakerovn / steinovn - 4 Pizze
Steinovn til terrassen og hagen
Stekeareal | 0,48 m2 |
Tid for å varme opp | 20 minutter |
Dybde | 88 cm |
Bredde | 155 cm |
Antall pizza samtidig | 4 stk |
Antall pizza på 15 minutter | 14 stk |
Mengde brøddeig | 4 kg |
Stekegulv | 80*60 cm |
Gjennomsnittlig vedforbruk | 4 kg/time |
Bredde åpning | 68 cm |
Høyde åpning | 22 cm |
Vekt | 140 kg |
Farge | Kobber og antikk rød |
Bakerovn 4 Pizze
Denne ovnen passer for familien, eller hyggelige vennelag. Den har en bred åpning som gjør at en kan steke fire pizza samtidig - i teorien! Med steketid på 1-2 minutter med 350 graders varme, skal det godt gjøres å mer enn en eller til nød to pizza samtidig. Den kan brukes til mer enn pizza. Grille kjøtt, fisk og grønnsaker, bake brød og foccacia. 4 Pizze har liten magasinerende effekt, noe som gjør den mindre egnet til f.eks. brøbaking enn andre modeller.
4 Pizze er en fullblods bakerovn med keramisk isolasjon som holder på varmen og gir lavt vedforbruk. Bakegulvet er av samme ildfaste materiale som profesjonelle ovner. Hjulene gjør den enkel å flytte.
- Den indre domen er laget av termisk, lett og solid rustfritt stål
- Dobbel keramisk fiber isolasjon beholder varmen over lang tid og reduserer vedforbruket
- Termometere som viser temperaturen
- Integrerte hjul gjør den lett å flytte og transportere