Bakerovn Duettino
to bakerovner, "peis" og oppvarming!
Duettino Indoor |
Minutter for å varme opp | 30/45 |
Dybde | 85 cm |
Bredde | 77 cm |
Høyde med pipe | 195 cm |
Gjennomsnittlig vedforbruk | 4 kg/time |
Vekt | 270 kg |
Farge* | Grå |
* Cappuchino fargen har gått ut av produksjon i 2017
Duettino
"Spectactural cooking". Når mat er mer enn føde. Rettene tilberedes sammen med gjestene. Ved flammene eller i det lune øvre kammeret. Et godt og langt måltid kan ikke bli bedre. Når måltidet langt om lenge er over, lyser fremdeles flammene og en lun varme sprer seg i rommet.
Duettino er en tokammer bakerovn - laget for å tilbrede mat ved flammene og på de oppvarmede stenene i det øver kammeret. Varmen som blir til overs spres gjennom ovnens ventilasjon ut i rommet.
Duettion, den doble ovnen, gir mulighet for tilbredelse av maten på flere måter - samtidig.
I den doble ovnen kan du steke pizza, foccacia, grille kjøtt og fisk ved de åpne flammene og sette inn en stek, grønnsaker, poteter, brød og kaker på steingulvet i den øver ovnen. Ovnen gir forskjellig varme i de to kammerne.
"Fiamma" - nederste kammer
Med tempeartur på 400°c, steker du en pizza på bare 90 sekunder. Du ser hvordan pizzaen hever og blir gyllen ved siden av flammene.
Maten varmes nær flammene - den "ekte" varmekilden - og tar til seg aroma fra den tørre veden. Dette gjør kjøtt og grønnsaker ekstra sprøtt og smakfullt.
Etter bare 30 minutter har ovnen nådd tempearturen du trenger for pizza og grilling. Bakegulvet får en temperatur lik det en finner i profesjonelle italienske pizzeria.
Fiamma - brennkammer | |
Areal | 0,42 m2 |
Tid å varme opp | 30 minutter |
Pizzaer samtidig | 3 stk |
Antall pizza på 15 minutter | 12 stk |
Brøddeig | 5 kg |
Stekegulv | 60*70 cm |
Bredde åpning | 57 cm |
Høyde åpning | 22 cm |
"Mattone" - øverste kammer
Her kommer temperaturen opp i 300°c. Anvendelig til mange retter og for å varme opp ferdig mat.
Kammeret varmes av steingulvet som varmes av flammene under og gir en jevn varme nedenfra. Velegnet til stek, pudding, grønnsaker, poteter m.m.
Den varme luften som kommer fra steinene får bort overflødig damp. "Mattone" ovnen er anbefalt til brødbaking og desserter.
Når bakingen er over, og en lukker døren, kan en bake opp til 4/5 kg brød i "mattone" ovnen. Det 9 cm tykke steingulvet gir perfekt steketemperatur på 190/200°c.
Mattone - øvre kammer | |
Areal | 0,42 m2 |
Tid å varme opp | 45 minutter |
Brøddeig | 4 kg |
Stekegulv | 50*70 cm |
Bredde åpning | 55 cm |
Høyde åpning | 29 cm |
- 100 kg ildfast stein
- Den indre domen er laget av termisk, lett og solid rustfritt stål
- To termometere som viser temperaturen i de to kammerne
- To keramiske glassdører som gir innsyn mens maten varmes
- Med spjelet justeres lufttilførselen og flammene
- Hjul og fire håndtak gjør den lett å flytte og transportere
- Ventilasjonssystem som varmer rommet